Kátyúkár biztosítás

A kátyú alattomos dolog, mert az út használatát nehezíti, növeli a balesetveszélyt, fokozottan igénybe veszi a közlekedési eszközöket és rontja az utazás élményét.

A Kátyúkár biztosítások megtérítik a KRESZ szabályainak betartása mellett vezetett gépjármû közúton bekövetkezett és előre nem látható, a balesetveszély nélkül nem elkerülhető kátyúba futása miatt a gépjárműben keletkezett károkat (a kötvényben meghatározott összegig/mértékben), beleértve a gumiabroncsot is.

A biztosítás szempontjából kátyúnak (burkolathibának minősül): Az utak használata során a forgalmi igénybevétel és környezeti hatások nyomán kialakult, egy vagy több pályaszerkezeti réteg 4 cm-nél mélyebb, kisfelületû (legfeljebb 20 m2 ) folytonossági hiánya.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KÁTYÚKÁR BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kötelező (KGFB) biztosítás mellé, CASCO mellé és ÖNÁLLÓ biztosításként is köthető! Kötelező vagy CASCO mellé kötve, a kalkuláció során jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító CASCO és KGFB-hez köthető kiegészítő biztosítási ajánlatait is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

Biztoshely.hu KGFB kötés >>

Biztosítók.hu KGFB kötés >>

Eurorisk.hu KGFB kötés >>

Insura.hu KGFB kötés >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.HU KGFB kötés >>

Netrisk.hu KGFB kötés >>

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás CASCO mellé elérhető

Biztoshely.hu CASCO kötés >>

Insura.hu CASCO kötés >>

Eurorisk.hu CASCO kötés >>

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás ÖNÁLLÓ termékként elérhető

Netrisk Kátyúkár kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

Generali Biztosító KGFB kötés >>

KÖBE Biztosító KGFB kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás CASCO mellé elérhető

Alfa Biztosító CASCO kötés >>

KÖBE Biztosító CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás ÖNÁLLÓ termékként elérhető

KÖBE Biztosító Kátyúkár kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre